Hyppää pääsisältöön
Paul Cattermole

Brittibändin jäsen avautui taloudellisesta ahdingostaan – rahat eivät riitä edes ruokaan tai uuteen paitaan!

S Club 7 -yhtyeestä tuttu Paul Cattermole avautui Loose Women -ohjelmassa pahoista rahavaikeuksistaan.

Suositussa yhtyeessä oleminen ei aina tarkoita taloudellisesti turvattua tulevaisuutta. Tämän on saanut huomata S Club 7 -yhtyeessä laulanut Paul Cattermole. Vaikka Spice Girls -yhtyeen managerin Simon Fullerin luoma brittipoppoo myi maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa albumia, menetti Paul koko omaisuutensa.

− Olin pahassa vararikossa S Club 7:in tehdessä paluukiertueen vuonna 2015. Minulla oli ongelmia verojen kanssa, ja kaikki kiertueesta saamani rahat menivät laskuihin ja asianajajan korvauksiin. Minun oli otettava vastaan mikä tahansa työ kiertueen päätyttyä. Pääsin mukaan Rocky Horro Picture Show’hun. S Club 7 olisi saattanut tehdä vielä jotain, jos en olisi ollut mukana teatteriprojektissa, Paul kertoi Loose Women -ohjelmassa.

Ohjelman juontaja Jane Moore nosti esiin sen, että brittilaulaja on taloudellisesti niin pahassa kuopassa, ettei tällä ole varaa ostaa edes perusvaatteita.

− Syöt pääosin nuudeleita. Ostimme sinulle tuon paidan, joka sinulla on päälläsi tällä hetkellä, koska sinulla itselläsi ei ollut varaa uuteen, Jane sanoi.

Paul on yrittänyt saada rahaa keinolla millä hyvänsä, ja hän on laittanut S Club 7 -aikoina saamansa Brit Awards -palkinnon myyntiin.

− Se ei ole mennyt kaupaksi vielä.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!