Katie Price

Britannian kohutuin povipommi Katie Price asetettiin konkurssiin!

26.11.2019 21:54

Yksi Ison-Britannian kohutuimmista julkkiksista, 41-vuotias glamourmalli Katie Price, on julistettu konkurssiin. Brittilehtien, kuten Daily Starin, mukaan Katie ei enää pystynyt suoriutumaan veloistaan. Povipommin talousongelmat alkoivat kasautua noin vuosi sitten. Tuolloin hän kuitenkin vältti konkurssimenettelyn lupaamalla hoitaa asiansa.

Varsinaisen velan määrä oli 320 000 euroa ja hänellä oli tukenaan takausjärjestely, mutta suunnitelma maksujen hoitamiseksi meni pieleen. Katien kuukausilyhennys kuluneen vuoden aikana oli noin 14 000 euroa, mutta hän ei siitä suoriutunut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💁🏼‍♀️Missing summer time☀️

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Tässä tapauksesa kyseessä on niin sanottu henkilökohtainen konkurssi. Se tarkoittaa, että konkurssiin asetetulta henkilöltä ulosmitataan omaisuutta velkojien hyväksi niin paljon kuin mahdollista. Tämän jälkeen velallinen voi aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Ehtona henkilökohtaiselle konkurssille on, ettei velka ole syntynyt lainvastaisen toiminnan seurauksena, esimerkiksi verorikoksista.

Uskomatonta kyllä, Katie Pricen varallisuus on ollut joitakin vuosia sitten huomattavan iso, jopa yli 50 miljoonaa euroa. Varallisuus perustui kuitenkin pitkälti velkaan. Viime vuosien aikana hänen velanhoitomenonsa olivat kasvaneet tuloja suuremmiksi. Lopputuloksena oli vararikko. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!