fbq
Hllwd
18.02.2020 11:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press
Caroline Flack
Britannia kohisee Love Island -juontajan itsemurhasta - jo kolmas ohjelmaan linkittyvä kuolemantapaus
Hllwd
18.02.2020 11:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press

Love Island UK -ohjelman juontajana tunnettu Caroline Flack, 40, löydettiin kuolleena helmikuun puolivälissä. Kyseessä oli itsemurha, ja tämän seikan vainajan omaiset vahvistivat heti tuoreeltaan. 

- Voimme vahvistaa, että Caroline menehtyi 15.2. Pyydämme mediaa arvostamaan perheemme yksityisyyttä näinä vaikeina aikoina. 

Kyseessä on jo kolmas kuolemantapaus, joka liitetään Love Island UK -sarjaan, sillä ohjelmaan osallistuneet Sophie Gradon ja Mike Thalassitis ovat menehtyneet lyhyen ajan sisään. 

 

Oikeusjuttu ja potkut

Caroline oli viimeisinä aikoinaan kohun keskellä, joka liittyi hänen entiseen miesystäväänsä Lewis Burtoniin. Lewis oli tehnyt Carolinesta rikosilmoituksen koskien pahoinpitelyä. Mies yritti myöhemmin perua rikosilmoitusta, mutta juttu meni silti tuomioistuinkäsittelyyn. Rikosepäilyn ja syytteen takia Caroline sai potkut Love Island UK juontajan paikalta. 

Julkisuudessa Carolinelle annettiin liikanimi Caroline Smack, vapaasti suomennettuna "Läimäys-Caroliina". 

Isossa-Britanniassa käydään kovaa keskustelua Carolinen kuolemasta, ja siitä miten kiusaaminen ja haukkuminen sosiaalisessa mediassa ovat vaikuttaneet ja tehneet tuhoa ihmisten elämässä. 

Laura Whitmore, Carolinen ystävä ja Love Island UK -ohjelman uusi juontaja, on suominut median toimintaa kovin sanoin. 

- Caroline eli erittäin julkista elämää, ja media kritisoi ja uutisoi jatkuvasti Carolinen tekemistä virheistä. Medialle, jota demonisoi ja tuhoaa ihmisten menestystä, niin nyt riittää!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »