Bradin ja Angelinan eroon yhdistetty näyttelijä paljasti olevansa raskaana!

Hllwd | 22.09.2016 12:36

TMZ-sivusto paljasti tiistaina (20.9.) näyttelijäpariskunnan Angelina Jolien ja Brad Pittin eronneen. Syitä eroon kerrotiin monia, mutta muun muassa Page Six väitti, että Bradillä olisi ollut suhde näyttelijä Marion Cotillardin kanssa.

Marion tyrmäsi huhut torstaina Instagramiin lisäämänsä kuvan yhteydessä. Samalla hän myös paljasti odottavansa toista lastaan.

– Tämä tulee olemaan ensimmäinen ja ainoa reaktioni huhuihin, joihin minut on yhdistetty. En ole tottunut kommentoimaan tällaisia asioita, tai edes ottamaan niitä tosissani, mutta koska tilanne vaikuttaa rakastamiini läheisiin, minun on puhuttava, Marion kertoo.

– Tapasin elämäni miehen, poikani ja tulevan lapsemme isän monia vuosia sitten. Hän on rakkaani, paras ystäväni ja ainoa, jota tarvitsen, Marion kertoi.

 

Arvostaa Bradia ja Angelinaa

Lopuksi Marion kirjoitti toivovansa, että Angelina ja Brad löytävät rauhan myrskyisän hetken keskellä. Hän myös kertoo arvostavansa kaksikkoa hyvin paljon.

– Medialle ja vihaajille, jotka ovat hyvin nopeita tuomitsemaan, toivon pikaista toipumista, Marion sanoo.

Marion ja hänen miehensä näyttelijä, ohjaaja Guillaume Canet ovat olleet yhdessä vuodesta 2007. Heillä on ennestään 5-vuotias Marcel-poika.

 

 

Teksti:Maija Knuuttila
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!