Hllwd

Brad Pitt löysi uuden rakkaan – salaperäinen kuva paljasti suhteen!

10.04.2018 19:18

Angelina Joliesta runsas puolitoista vuotta sitten eronnut näyttelijä Brad Pitt, 54, on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Page Six paljasti, että monien naisten jahtaaman näyttelijän uusi rakas on arkkitehti ja professori Neri Oxman, 42.

Lue myös: Angelina Jolien ja Brad Pittin avioero ei vieläkään virallisesti voimassa: Raju riita rahasta!

Brad ja Neri itse ovat olleet vaitonaisia uudesta parisuhteesta, mutta People-lehti kertoo, että kaksikko on tuntenut toisensa jo usean kuukauden ajan.

Yhteiskuva poistettiin sosiaalisesta mediasta!

Romanssihuhut kiihtyivät, kun tuli ilmi, että jo viime marraskuussa Brad vieraili Nerin työpaikalla Massachusettsissa sijaitsevassa teknillisessä korkeakoulussa. Neri työskentelee koulussa professorina.

Lue myös: Brad Pitt ensimmäisessä haastattelussaan eron jälkeen: Dokaaminen tuhosi liittoni!

Bradin vierailusta levisi useita kuvia sosiaaliseen mediaan. Muun muassa yhdessä kuvassa Brad poseeraa koulun tiloissa useamman Nerin oppilaan kanssa.

 

Ocean’s six? ? #whatjusthappened #bradpitt #medialab

A post shared by Kathy Camenzind (@camenzino) on

Peoplen mukaan vierailusta levisi myös ainakin yksi kuva, jossa Brad on yhdessä Nerin kanssa, mutta kyseinen kuva poistettiin sosiaalisesta mediassa.

Lue myös: Raitistuminen käy Brad Pittille kalliiksi – jokainen päivä maksaa 4 200 euroa!

Säveltäjän ex-vaimo

Israelissa syntynyt Neri opiskeli aluksi synnyinmaassaan ja sen jälkeen Lontoossa, jossa hän valmistui arkkitehdiksi vuonna 2004. Vuodesta 2005 lähtien hän asunut Yhdysvalloissa. Aikaisemmin Neri oli naimisissa argentiinalaisen säveltäjän Osvaldo Golijovin kanssa.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!