Paul Giamatti tuskailee julkisuuden kanssa.

Billions-tähti Paul Giamatti sosiaalisen median aikakaudesta: ”Se on pelottavaa, en pidä siitä ollenkaan!”

06.11.2019 13:01

Näyttelijä Paul Giamatti, 52, nähdään Wall Streetin valtapeleistä kertovassa draamasarjassa Billions, joka pyörii MTV3:lla. Hän esittää häikäilemätöntä ja röyhkeää liittovaltion syyttäjää Chuck Rhoadesia.

Chuckilla ja hänen vaimollaan Wendyllä (Maggie Siff) on alistava seksisuhde, jossa mies on alakynnessä. Sarja onkin tunnettu rajuista sadomasokistisista seksikohtauksista.

Lue lisää: Billions-kohusarjan Paul Giamatti avautuu sadomasokistisista kohtauksista: ”Pidän niiden tekemisestä!”

Julkisuus pelottaa

Edellisellä kaudella Chuck toi avioliittonsa intiimin puolen julkisuuteen, mistä Wendy loukkaantui verisesti. Näyttelijänä Paul itse on sitä mieltä, ettei ihan kaikesta tarvitsisi puhua julkisesti.

– Julkisuuden henkilöillä täytyisi olla myös yksityiselämää. Sosiaalisen median aikana koko ajatus yksityisyydestä kuitenkin tuntuu olevan mennyttä. Ajatellaan, että jos ei koko ajan kerro asioitaan, piilottelee jotakin. Se on pelottavaa, en pidä siitä ollenkaan.

Paul oli aiemmin naimisissa ohjaaja-tuottaja Elizabeth Cohenin kanssa ja heillä on aikuinen poika.
Paul oli aiemmin naimisissa ohjaaja-tuottaja Elizabeth Cohenin kanssa ja heillä on aikuinen poika.

 

Lue myös: Billions-sarjan tähti Maggie Siff avautuu rohkeista ja sadomasokistisista seksikohtauksista: ”Halusin etukäteen varmistaa, etteivät ne ole pornoa!”

Paul hämmästeleekin muun muassa poliitikkoja, joiden yksityiselämä on otsikoissa jatkuvasti.

Donald Trump on hyvä esimerkki. Ehkä avoimuus on periaatteessa hyvä asia poliitikoille, mutta he eivät tunnu olevan kovin kunnollisia. Kaikkien elämästä löytyy törkyä.

Tähden omasta elämästä sitä ei ole löytynyt, eikä hän ole paistatellut skandaaliotsikoissa. Hän on mies, josta kaikki pitävät. Paulin mukaan hänelle halutaan erityisen usein tarjota viiniä Sideways-elokuvan innostamana.

– Ihmiset haluaisivat aina kuvata minut viinilasi kourassa. Mutta en juo viiniä. Juon tequilaa!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Anuliina Liukkonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!