fbq
Hllwd
28.09.2016 19:57
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press
Bieber pakenikin luonnon rauhaan - fanit odottivat turhaan hotellin edessä!
Bieber pakenikin luonnon rauhaan - fanit odottivat turhaan hotellin edessä!
Hllwd
28.09.2016 19:57
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press

Supertähti Justin Bieber esiintyi maanantai- ja tiistai-iltana (26.-27.9.) Helsingin Hartwall-areenassa.

Sunnuntaista alkaen ja erityisesti konserttien jälkeen laulajan ihailijoita kerääntyi hotelli Kämpin edustalle, luullen idolinsa yöpyvän hotellissa ja saapuvan sinne konserttien jälkeen. Toisin kävi!

Seiskan saaman tiedon mukaan Bieber kiidätettiin heti esiintymisten jälkeen Kielorantaan, Hämeenlinnan Järviöisessä sijaitsevaan hulppeaan, lähinnä yrityskäyttöön suunnattuun täyden palvelun kokous- ja virkistyspaikkaan.

 

Kielorannan kotisivuilla kerrotaan, että kokonaisuuteen kuuluu muun muassa rantahuvila ja sauna-alueet porealtaineen.

 

Väsyneen ja poissaolevan tuntuisella Justin Bieberillä oli hyvä mahdollisuus ladata akkujaan ja hakea esiintymisintoa Suomen luonnossa ennen torstaista Tukholman-konserttia.

Justin Bieberin omat turvamiehet takasivat tähden yksityisyyden ja rauhan pysäyttämällä hiljaista soratietä kulkevia autoja ja tiedustellen, millä asioilla kulloinenkin autokunta alueella liikkui.

 

Flegmaattinen keikalla

Justinilla on takanaan rankka keikkarupeama ja monet keikallakävijät kommentoivatkin hänen vaikuttaneen lavalla flegmaattiselta. Suomessa Justinilla oli kuitenkin hyvät mahdollisuudet virkistäytymiseen.

Asuinpaikka oli useimpien tähtivieraiden valitseman keskustahotellin sijaan luonnon rauhassa, ja lisäksi Justin nautti vapaa-ajastaan käymällä Jokereiden legendojen, kuten Jari Kurrin, kanssa jäällä. Justin on kanadalainen, joten jääkiekko on hänellä suomalaisten tapaan verenperimässä.

Sattuvasti laulajalla on myös jokerihenkinen tatuointi, jota hän esitteli Instagramissa:

 

Kuva: Jokereiden Instagram

 

Teksti: M.Tubli-photos/TJV-photos ja Seiskan toimitus

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »