Skip to main content
Katso kuvat!
Beyoncé Malibu vuokrakoti

Beyoncélla on täysin käsittämätön vuokrakämppä: 370 000 euron kuukausivuokra, 10 makuuhuonetta ja 3 uima-allasta – kuvat!

Laulaja Beyoncé Giselle Knowles-Carter, 35, sijoittui Forbesin parhaiten tienaavien viihdejulkkisten listalla toiseksi. Upeaääninen nainen sirkutti itselleen 98 miljoonan euron tulot.

Beyoncé on naimisissa räppäri Shawn Corey Carterin, 47, kanssa, joka tunnetaan paremmin artistinimellään Jay Z. Räppärirakkaankaan tilipussi ei ole laihimmasta päästä, sillä Forbesin listalla hän ylsi sijalle 55 tehtyään uuden, 185 miljoonan sopimuksen tapahtumajärjestäjä Live Nationin kanssa.

Perheen kolmesta lapsesta esikoistytär Blue Ivy, 5, on tuttu näky poseeraamassa vanhempiensa rinnalla. Perheen kaksi nuorimmaista ovat vastasyntyneet kaksoset, jotka vanhemmat ovat toistaiseksi pitäneet visusti piilossa julkisuudelta.

Beyoncé vuokrakoti keittiö
Keittiössä mahtuu kokkaamaan isompikin perhe.

Hulppea vuokrakämppä

Beyoncé, joka ennen soolouraansa tuli tunnetuksi Destiny’s Child -yhtyeestä, vuokrasi hiljattain kasvaneen perheensä tarpeisiin hulppean talon Malibusta. Talon kustannukset ovat Beyoncén jättitulojen mukaiset: kuukausivuokraa siitä saa pulittaa 370 000 euroa.

Kiinteistön arvo on yli 50 miljoonaa euroa.

Beyoncé vuokra koti olohuone
Olohuoneesta avautuu näkymä Tyynellemerelle.

1 500 neliön vuokrapalatsi

Malibun rantaviivalla sijaitseva talo tarjoaa paitsi upeat näkymät Tyynellemerelle, myös valtavasti tilaa. Talossa on muun muassa 14 kylpyhuonetta ja 10 makuuhuonetta. Neliöitä lukaalissa on lähes 1 500.

Ylellinen vuokrapalatsi on täynnä luksusta. Talossa on täysin varustettu kuntosali, viinikellari, elokuvateatteri ja oikea gourmet-keittiö.
Tontilta löytyy myös pröystäilevä uima-allasrakennus, jossa voi pulahtaa uimaan lasikattojen alla. Rakennuksen ulkopuolelta löytyy ulkoallas, ja lapsia varten on kahluuallas.

Beyoncé vuokrakoti allasrakennus
Öky-tyyliä uima-allasrakennuksessa.

Ylellistä tyyliä

Tyylissä tai yksityiskohdissa ei ole Beyoncén taloudessa säästelty. Esimerkiksi uima-allashuone on marmoria pylväineen kaikkineen, ja kokonaisuudesta näkee, että jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan.

Puutarhassa riittää kukkaisloistoa ja suihkulähteitä. Tontilla on myös tenniskenttä, ja jos kylään piipahtaa vieraita, heille on oma, erillinen talonsa.
Perheasunto kiikarissa

Vaikka Beyoncé ja Jay Z lapsineen asuvatkin toistaiseksi Malibussa, on pari etsinyt jo pitkään omaa, pysyvämpää kotia.
Viimeisimpien huhujen mukaan Beyoncé ja Jay olisivat jo ostaneet talon Bel Airista Los Angelesista.


Teksti:
Linda Lietsala
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!