Hyppää pääsisältöön
Kyle Richards

Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähti Kyle Richards Seiskan erikoishaastattelussa – haluaa Suomeen: "Vierailu kuulostaa houkuttelevalta!"

Suomi ja etenkin Lappi ovat nousseet supertähtien suosioon. Muun muassa Kardashianien perhe ja laulaja Dua Lipa vierailivat pohjoisen mahtavissa maisemissa hiljattain.
Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan Kyle Richards ei ole vieraillut Suomessa – ainakaan vielä.

– En ole käynyt Suomessa koskaan, mutta vierailu kuulostaa houkuttelevalta. Haluan käydä mahdollisimman paljon sellaisissa maissa, joissa en ole vielä käynyt. Haluan myös, että lapseni näkevät mahdollisimman paljon maailmaa, Kyle kertoi Seiskalle puhelimitse.

Lue myös: Seiskan erikoishaastattelu! Kyle Richards kertoo kaiken jättiriidastaan Lisa Vanderpumpin kanssa: "En tiedä saisinko kertoa tästä..."

Tosi-tv-tähti ja hänen huippukiinteistönvälittäjämiehensä Mauricio Umansky pyrkivät lomailemaan ympäri maailmaa niin usein kuin mahdollista.

– Olemme puhuneet aviomieheni Mauricion kanssa, että teemme lomamatkan Eurooppaan, kunhan kiireemme hieman hellittävät. Suomi on hyvin potentiaalinen lomakohde meille.

Lue Kylen haastattelu kokonaisuudessaan Seiskan pääsiäisen jättituplasta!

Beverly Hillsin täydelliset naiset jenkkitahtiin C Moressa keskiviikkoisin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!