fbq
Hllwd
08.01.2019 16:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Bam Margera
Bam Margera purki tuntojaan vieroitushoidossa – ei saa pitää yhteyttä edes perheeseensä!
Hllwd
08.01.2019 16:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Jackass-tähti Bam Margera yrittää saada elämänsä tasapainoon.

Bam kirjautui vieroitushoitoon vuodenvaihteen jälkeen. Klinikalla olo on ollut ajoittain haastavaa – ainakin hänen Instagram-päivitystensä perusteella. Bam julkaisi Instagram-tilillään kaksi kirjoittamaansa viestiä, joissa hän kertoi voinnistaan ja elämästään vieroitushoidossa.

- En kestä, kun en saa soittaa Facetime-puhelua vaimolleni ja lapselleni, Bam kirjoitti viestissään. Lisäksi hän harmitteli, ettei hän saa käydä kuntosalilla.

Lue myös: Andy McCoy avautuu kirjassa rajusta välirikosta Bam Margeran kanssa ja Seiskan paljastamasta putkareissusta: Vedin puukon sen kurkulle! Katso kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thoughts and a pen is all I got

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on

Koska Bam viettää päivänsä lähinnä lukien ja kirjoittaen, kynäili hän kirjeen riippuvuudestaan ja ajatuksistaan tulevaisuutensa suhteen.

- Olen surrut Ryan Dunnia alkoholin kanssa tarpeeksi kauan. Olen 39-vuotias, juhlat ovat ohi. En aio juoda enää. Olen tuhlannut liian paljon aikaa baarissa, ja kaikki vuosikymmeniä apua tarvinneet ystäväni ovat raitistuneet. Haluaisin liittyä siihen joukkoon. Kuulen tarinoita viikkoja tai kuukausia kestävistä vieroitusoireista. Arvatkaa, kuinka monena päivänä minulla on ollut vieroitusoireita? Ei yhtenäkään, hän kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Writing is one thing to do in rehab

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on

Bamin mainitsema Ryan Dunn on entinen Jackass-tähti, joka menehtyi alkoholinhuuruisessa auto-onnettomuudessa vuonna 2011.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!