Hllwd

Backstreet Boys -tähden suru: isä menehtyi yllättäen - ei ehtinyt sopia välejä ennen kuolemaa

18.05.2017 17:45

Backstreet Boys -yhtyeestä tutun Nick Carterin isä Robert Carter kuoli tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

65-vuotiaan Robertin uskotaan kuolleen sydänkohtaukseen.

− Hän valitti rintakipuja ja käsivarren pistelyä ennen kuin meni nukkumaan, lähipiiristä kerrotaan.

Nick kommentoi surullista perheuutista sosiaalisessa mediassa.

− Olen äärimmäisen suruissani kertoessani uutisen, että isäni menehtyi viime yönä. Toivomme, että yksityisyyttämme kunnioitetaan tänä raskaana aikana, Nick kirjoitti Twitteriinsä.

Bob ja June Carter
Robert ja June Carter erosivat vuonna 2003.

 

Huonot välit

Nick on ollut huonoissa väleissä isänsä ja äitinsä kanssa jo vuosia. Hän ei ehtinyt sopia välejään isänsä kanssa ennen tämän kuolemaa. Laulaja kertoi perheongelmistaan Backstreet Boysin urasta kertovassa Show ’Em What You’re Made Of -dokumentissa, joka julkaistiin vuonna 2015.

− En ole nähnyt vanhempiani seitsemään tai kahdeksaan vuoteen. Kotimme oli täynnä pelkoa. Minä ja sisarukseni olimme pieniä lapsia, ja jouduimme kuuntelemaan koko ajan vanhempiemme kovaäänistä riitelyä. He joivat ja riitelivät jatkuvasti. Vanhempani riitelivät aina rahasta, Nick paljasti.

Syyllistivät sisaren itsemurhasta

Nickin, Robertin ja ja Junen välit kiristyivät entisestään, kun laulajan sisar Leslie kuoli lääkkeiden yliannostukseen vuonna 2012. Robert ja June syyllistivät Nickiä sisarensa kuolemasta.

− Isäni soitti minulle ja alkoi laukoa syytöksiään. Vanhempieni mielestä Leslie olisi yhä elossa, jos olisin tukenut häntä enemmän. Kaikki tuntui epäreilulta, etenkin kaiken tarjoamani avun jälkeen. Syytin itsekin itseäni sisareni kuolemasta. Se johtui siitä, että otin tietynlaisen vastuun perheenjäsenistäni. Vastuun, jota minun ei todennäköisesti olisi pitänyt ottaa.

Nick ei saapunut Leslien hautajaisiin. Sen sijaan hän hoiti sovitun konserttinsa.

− Olisin halunnut olla sisareni hautajaisissa, mutta perheeni välit ovat liian monimutkaiset, Nick kommentoi tuolloin TMZ:lle.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!