Backstreet Boys -komistuksen Nick Carterin vaimo raskaana – pariskunta yllättyi useiden keskenmenojen jälkeen: Luulin minulla olevan kasvain

Hllwd | 15.01.2021 10:02

Backstreet Boys -yhtyeestä tunnetun laulajan Nick Carterin , 40, vaimo Lauren, 37, odottaa heidän kolmatta lastaan. Pariskunta on asiasta iloisesti yllättynyt, koska heillä on ollut vuosien aikana useita keskenmenoja. 

Kirjottaja ja näyttelijä Lauren kertoi People-lehdelle, että hän oli jo varautunut siihen, ettei saa enää kolmatta lasta. 

- Sain tietää raskaudestani vasta, kun siitä oli kulunut jo viisi ja puoli kuukautta, Lauren kertoi.

Lue myös: Backstreet Boysin Nick Carter naimisiin: "Pisin hääsuudelma, jonka olen nähnyt" - hääkuvat!

Hänellä ei ollut mitään siunattuun tilaan viittaavia oireita kuukausien aikana.

- Tunsin eräänä päivänä jotain liikkuvan vartalossani, ja sanoin: ”Nick, nyt on jotain vialla. Meidän pitää mennä lääkäriin.”

Laurenin mukaan raskaus yllätti hänet täysin, koska hän luuli, ettei voi saada enää lapsia useiden keskenmenojen takia. 

- Luulin, että minulla on kasvain.

 

"Elän unelmaani"

Pariskunta pitää raskautta siunauksena, sillä he olivat aiemmin puhuneet sijaissynnyttäjän etsimisestä. Perheen kolmannen lapsen laskettu aika on huhtikuussa. 

- Tahdomme tehdä rauhallisen ympäristön lapsillemme. Olen aina halunnut rakastaa toisia pyyteettömästi, ja antaa heille kaikkeni. Vaimolleni ja lapsilleni. Nyt näyttäisi siltä, että elän omaa unelmaani, ja olen siitä hyvin kiitollinen, Nick kertoi.

Pariskunnan perheeseen kuuluvat lapset Odin, 4, ja Saoirse, 1, joista jälkimäinen syntyi lokakuussa 2019. 

Lauren kitt nick carter
Nick ja Lauren ovat olleet naimisissa vuodesta 2015 asti. 

Nolo muisto

Nick paljasti viime vuonna talk show -juontaja Andy Cohenin, 52, ohjelmassa itsestään nolon puolen. Paljastus tapahtui kesken hauskan seurapelin, jossa selvitettiin Backstreet Boys -yhtyeen jäsenistä eriskummallisia totuuksia. Kysymyksiin vastattiin valaisemalla taskulampuilla henkilö, kenelle kysymyksessä kerrottu tilanne on sattunut.

Lue lisää: Backstreet Boys -laulaja paljasti nolon keikkamuistonsa: sai seisokin kesken konsertin! 

Juontaja kysyi pelin aikana, oliko kukaan yhtyeen jäsenistä saanut seisokkia kesken keikan? Ainoastaan Nick sytytti taskulamppunsa ja osoitti sillä itseään. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!