BBC:n rohkea kuittailu somessa: ylistivät Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häitä ja lyttäsivät Trumpin virkaanastujaisseremonian vain yhdellä kuvaparilla – katso vaikka!

Hllwd | 20.05.2018 18:33

Prinssi Harry ja Meghan Markle vannoivat valansa eilen lauantaina (19.5.) Windsorin linnassa. Hääpäivää seurattiin ympäri maailmaa ja paikan päällä oli kymmeniä tuhansia ihmisiä. Osa kuninkaallisista faneista telttaili jo tiistaista lähtien linnan lähistöllä, jotta he näkisivät edes vilauksen vuoden upeimmasta hääparista. 

Lue lisää: Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä koominen hetki – some repesi liitoksistaan: Jenkkipastorin rento saarna sai muodollisen brittimonarkian venkoilemaan tuoleissaan!

Windsorin linnalle johtava hiekkatie oli täynnä ihmisiä jo aikaisin lauantaiaamuna, vaikka vihkiminen alkoi vasta kello 14 iltapäivällä. BBC Three -kanava päätti julkaista sosiaalisessa mediassa valokuvan uskomattomasta ihmismassasta, ja verrata sitä Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin virkaanastujaisseremoniaan osallistuneeseen ihmismäärään.

Lue lisää: Suomalainen Santtu Seppälä saapui prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin – rinnalla amerikkalainen näyttelijä-vaimo ja Suits-sarjan tähdet!

 

Ero on kiistatta hurja. BBC päättikin vielä alleviivata sarkasmiaan kirjoittamalla kuvaparin yhteyteen Just saying. Vapaasti suomennettuna se tarkoittaa ”sanonpahan vaan”.

Kuvatekstin lisäksi kanava päätti korostaa kuittailuaan olkiaan kohauttavalla hymiöllä ¯\_(ツ)_/¯. 
 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!