fbq
Aviomiehen kuolema ei pysäyttänyt uraa – Céline Dionilla käsittämätön vuosi! | Seiska
Hllwd
14.01.2017 09:15
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Celine Dion
Aviomiehen kuolema ei pysäyttänyt uraa – Céline Dionilla käsittämätön vuosi!
Hllwd
14.01.2017 09:15
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Laulajalegenda Céline Dionin aviomiehen René Angélilin kuolemasta on kulunut vuosi.

René menehtyi pitkän syöpätaistelun päätteeksi pariskunnan kotona Las Vegasissa 14.1.2016. Vain pari päivää myöhemmin Célinen veli Daniel kuoli syövän uuvuttamana.

Muistotilaisuuksien ja hautajaisten jälkeen Céline palasi Las Vegasissa sijaitsevan The Colousseumin lavalle, vain reilu kuukausi aviomiehensä kuoleman jälkeen. Konsertti oli tunteikas, ja laulaja purskahti itkuun All By Myself -kappaleensa aikana.

Celine Dion ja Rene Angelil

Kiertue tuotti jättipotin

Renén kuolemasta toivuttuaan Céline viimeisteli ranskankielisen albuminsa Encore un soir, joka julkaistiin elokuussa. Albumia myytiin pelkästään Ranskassa lähes 700 000 kappaletta. Ennen albumin julkaisua hän konsertoi Belgiassa ja Ranskassa yhteensä yhtenätoista iltana.

Elokuussa Céline suuntasi Kanadaan, jossa hänellä oli lähes kaksikymmentä loppuunmyytyä konserttia. Kesän kiertue tuotti pelkästään lipputuloilla yli 40 miljoonaa euroa.

Konserttien lisäksi Céline palkittiin Billboard Music Awardsissa kunniapalkinnolla, ja hän osallistui syöpää vastaan taistelevaan hyväntekeväisyyshjelmaan.

Katso videokooste Célinen kiireisestä vuodesta alta: