Hllwd

Aviokriisi?! Prinsessa Madeleine pendelöi Ruotsin ja USA:n välillä ilman miestään – Chrisiä verrataan Meghaniin!

06.03.2020 15:02

Ruotsalaiset arvuuttelevat, onko prinsessa Madeleinen, 37, avioliitossa kaikki hyvin. Epäilykset ovat heränneet, koska Floridassa asuva Madde on viime kesän jälkeen matkustanut ilman miestään ja lapsiaan edestakaisin USA:n ja synnyinmaansa väliä.

Chris O´Neilliä, 45, ei nähty edes Nobel-gaalassa, vaikka juhlaan osallistuminen olisi ollut hänen liikemiesuralleen tärkeää.

Viimeksi Chris nähtiin Ruotsissa heinäkuussa yrmyilmeisenä kruununprinsessa Victorian 42-vuotispäivillä. Nyt Madden aviomiestä verrataankin jo Englannin prinssi Harryn vaimoon, Meghaniin. Herttuatar näytti omalla tavallaan keskisormea briteille houkuttelemalla Harryn muuttamaan Kanadaan.

Hovin perhepotreteissakin on jo pitkään seissyt pariton määrä kuninkaallisia. Madde joutuu edustamaan yksin ja seisoo kuvissa kuin sinkku konsanaan.

Madeleine potee koti-ikävää ja reissaa vuodessa monta kertaa Ruotsin ja USA:n väliä. Chris ei lähtenyt aveciksi edes Nobel-gaalaan.
Madeleine potee koti-ikävää ja reissaa vuodessa monta kertaa Ruotsin ja USA:n väliä. Chris ei lähtenyt aveciksi edes Nobel-gaalaan.

 

Victorian tytär, prinsessa Estellekin kaipaa serkkuaan, juuri kuusi vuotta täyttänyttä Adriennea, joka ei saapunut edes hänen synttäreilleen.

Madde vakuuttaa kaiken olevan ja elämässään USA:ssa hyvin. Työn alla on uuden kodin sisustaminen, mutta lasten isä loistaa sielläkin poissaolollaan.

Ruotsalaiset uskovatkin, ettei liitto tule kestämään enää paria vuotta kauempaa.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!