fbq
Hllwd
24.08.2019 10:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Rexfeatures, Instagram
Avicii
Aviciin salattu tyttöystävä löysi uuden rakkauden! Nykyinen mies on menehtyneen dj:n tuttu: "Se oli jotain, mitä en halunnut"
Hllwd
24.08.2019 10:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Rexfeatures, Instagram

Musiikimaailma järkyttyi viime vuoden keväällä, kun maailmankuulu DJ Avicii, oikealta nimeltään Tim Berling löydettiin kuolleena Omanin pääkaupungista Masqatista. 

Lue myös: Tsekkikaunotar väittää olleensa Aviciin tyttöystävä - julkaisi pitkän kirjeen: "Sanoin sinua aina pikku enkeliksi" - video yhteisistä hetkistä!

Kuoleman jälkeen mediaan vuosi erinäisiä tietoja menehtyneen dj:n yksityiselämästä. Ruotsalainen Expressen-lehti uutisoi viikko kuolinuutisen jälkeen tsekkiläisestä Tereza Kačerovásta, jonka väitettiin olleen dj:n tyttöystävä. Lisää vahvistusta se sai myös, kun Tereza oli jakanut yhteiskuvia ja jäähyväiskirjeen Instagram-tililleen. 

Nyt Tereza on löytänyt itselleen uuden rakkauden tanskalaisesta Morten Breumista, joka oli edesmenneen Aviciin kaveri ja kollega. 

Energiat

Morten julkaisi Instagram-tililleen rakkaudentäyteisen kuvan, jossa leikittelee naisen kanssa puistossa. Hän kertoo kuvan yhteydessä, että ei yleensä osaa avata palasia yksityiselämästään, erityisesti silloin, jos se pitää kirjoittaa. 

- Nyt minulla on kuitenkin sydämmelläni jotakin, joka minun täytyy kertoa. Muutama kuukausi sitten tapasin Los Angelesissa uskomattoman naisen ja rakastuin häneen oitis. 

- Viimeiset vuodet olen käyttänyt aikani tien päällä työstäen musiikkia, eläen sinkkuna. Tämä oli, sellaista, mitä en etsinyt, mutta jotain tapahtui, kun näin hänet, Morten jatkaa. 

- Energiamme olivat mitä suurimpia vastakohtia, jonka vuoksi rakastan kaikkea hänessä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MORTEN (@mortenofficial) on

 Morten myöntää kirjoituksessaan, että Tereza on Aviciin ex-tyttöystävä. Mies kuitenkin kertoo, kuinka pitää suuressa arvossaan edesmennyttä DJ:tä.

- Hän on yksi nerokkaampia musiikintekijöitä meidän aikakaudellamme, Morten kirjoittaa. 

Morten kuitenkin kertoo, ettei ole ollut koskaan sydänystävä Aviciin kanssa, vaikka hän kunnioittaakin miestä suuresti. 

Morten pyytää myös syvästi anteeksi niiltä, jotka voivat mahdollisesti pahoittaa mielensä suhteesta. 

- Se ei ollut koskaan päämääräni. Moni onkin lähettänyt minulle viestiä, miksi juuri hän, kun maailmassa on paljon naisia. Mutta minun maailmassani ei ole muita naisia, Morten kirjoittaa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come back. Everyone knows you can’t sleep without me next to you anymore anyway.

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Denmark, 3:33 am. A few hours after bragging about how I NEVERRR get jet-lagged..........

A post shared by Tereza Kačerová (@terezakacerova) on

Terezan Instagram-tilillä on vielä muistoja yhteisistä hetkistä Aviciin, eli Timin kanssa. Huhtikuussa julkaistulla videolla parivaljakko hassuttelee musiikin tahtiin. 

- On taas se päivä, 20. huhtikuuta, Tereza kirjoitti.