Katso kuva!

Avengers-tähden moottoripyöräily herätti pahennusta – vaaransi tyttärensä!

Hllwd | 23.10.2017 17:07

Näyttelijä Jeremy Renner vietti perjantaina (20.10.) päivää yhdessä tyttärensä kanssa. Paparazzi onnistui tallettamaan kamerallaan isän ja nelivuotiaan Ava-tyttären yhteisen huvitteluhetken moottoripyörällä.

Jeremy ajoi moottoripyörällä ympäri Los Angelesin katuja. Hollywood-tähden yhteinen huviajelu tyttärensä kanssa herätti hämmästystä, koska ajelullaan Jeremy vaaransi itsensä ja pienen tyttärensä turvallisuuden puutteellisilla ajovarusteilla.

Lue myös: Avengers-tähti Seiskalle: Kulisseissa villiä vitsailua!

Ohueen harmaaseen paitaan sonnustautuneella Jeremyllä oli päässään pelkästään lippahattu, eikä lyhythihaisessa pinkissä paidassa kyydissä istuneella tyttärelläkään ollut asianmukaista kypärää. Moottoripyörän kaatuessa seuraukset olisivat voineet olla kohtalokkaat.

Jeremy Renner ja tytär ajelemassa moottoripyörällä.

46-vuotias Jeremy on tähdittänyt useita menestyselokuvia. Oscar-ehdokkuuden hän nappasi The Hurt Locker -sotaelokuvasta, mutta parhaiten hän on saanut näkyvyyttä useiden tähtien rinnalla Marvelin Avengers-elokuvien sarjassa, jossa hän esittää Haukansilmää. Lisäksi hänet nähtiin suomalaisnäyttelijä Pihla Viitalan kanssa Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvassa.

Lue lisää: Lapsen saanut Pihla Viitala: Olen todella huono siivoamaan!

Tyttärensä äidistä, malli Sonni Pachecosta Jeremy erosi vuonna 2014.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!