Matt Lauer

Arvostettu tv-kasvo sai potkut seksuaalisen ahdistelun takia – jää ilman pennin hyrrää!

Hllwd | 05.12.2017 20:31

Today-ohjelmaa kaksikymmentä vuotta juontanut Matt Lauer sai potkut viime viikolla, kun häneen kohdistuneet ahdisteluväitteet levisivät julkisuuteen. Tietojen mukaan hän on käyttäytynyt sopimattomasti työpaikallaan ja ahdistellut naistyöntekijöitä.

NBC ei aikaillut päätöstensä kanssa, ja Matt Lauerin työsopimus purettiin välittömästi.

Pahoitteli käytöstään

Matt kommentoi tilannettaan pian potkujensa jälkeen. Hänen lähettämänsä lausunto luettiin Today-ohjelmassa viime viikolla.

− Olen pahoillani siitä, että olen loukannut ihmisiä sanoillani ja teoillani. Ymmärrän perheelleni ja NBC:lle aiheuttamani tuhon ja pettymyksen tätä kirjoittaessani. Kaikki minusta kerrotut asiat eivät pidä paikkaansa, mutta kertomuksissa on tarpeeksi totuutta aiheuttamaan häpeää, Matt kirjoitti.

Menetti kymmeniä miljoonia euroja

Matt Lauerilla oli 20 miljoonan sopimus NBC-kanavan kanssa. Sopimus oli kirjoitettu puoleksitoista vuodeksi. Tietojen mukaan uutiskanava ei aio maksaa juontajalle penniäkään irtisanomisen jälkeen.

Matt Lauer palkkasi asianajajan, joka yrittää saada hänelle 30 miljoonan korvauksia irtisanomisestaan. Tietojen mukaan juontajan sopimusta oli jatkettu vuoden 2019 puoliväliin asti.

Vaikka Matt yrittää saada kymmenien miljoonien korvauksen asianajajansa avulla, ei lopputulos ole todennäköisesti hänelle mieluisa. CNN:n mukaan uutiskanavien sopimuksissa on usein oma moraalilauseke, joka antaa kanavalle oikeuden sopimuksen purkamiseen hyvän syyn nojalla.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!