fbqArvaatko kuka? Lue vihjeet ja kokeile tunnistatko maailmantähtien julkkislapset?! | Seiska
Hollywood-julkkikset

Arvaatko kuka? Lue vihjeet ja kokeile tunnistatko maailmantähtien julkkislapset?!

Hllwd | 12.07.2020 20:03

Ulkonäkö saattaa paljastaa sukulaissuhteet, vaikka itse ei sitä haluaisikaan.

Tunnista maailmantähtien julkkislapset:

1. Kummisetäni on Elton John

1

Minut tunnetaan mallina. Pituutta minulla on 185 senttiä. Minäkin näytän hämmentävän paljon äidiltäni! Kummisetiäni ovat muun muassa Elton John, Hugh Grant ja David Beckham. Näyttelen prinssiä The Royals -sarjassa, jossa äitini on kuningattaren roolissa.

2. Olen äitini kaksoisolento

2

Täytin vastikään 18. Tykkään pukeutua seurapiiritapahtumiin, ja minulla on usein samantyylinen asu kuin äidilläni. Olemme kuin kaksi marjaa sekä punaisella matolla että valkokankaalla. Esiinnyin ensimmäistä kertaa äitini kanssa The Trust Man -elokuvassa. Tuolloin tosin olin vasta kolmevuotias.

3. Rakastan näyttelemistä

3

Synnyin Kaliforniassa huhtikuussa vuonna 2000. Isäni oli pääosassa 1970-luvun menestysmusikaalissa. Näyttelin hänen kanssaan The Poison Rose -elokuvassa, mutta se ei ollut ensimmäinen roolityöni. Olen aina halunnut näyttelijäksi. Olen jo pienestä pitäen rakastanut esiintymistä, laulamista ja tanssimista.

4. Deittailin Rita Oraa

4

Olen isäni vanhin poika. Minulla on oma bändi, jossa laulan ja soitan kitaraa. Olen erään suuren muotitalon listoilla, mutta näyttelemisestä en välitä. Isäni on todella kuuluisa näyttelijä, tuottaja ja ohjaaja. Deittailin joskus Rita Oraa, mutta se ei valitettavasti kestänyt kuin muutaman kuukauden.

5. Olin Kendallin kainalossa

5

Vanhempani ovat eronneet. Äitini on brittiläinen supermalli, ja seuraan hänen jalanjälkiään. Olen jo kerännyt mainetta alalla esimerkiksi Marc Jacobsin mallina. New Yorkin muotiviikoilla istuin samalla rivillä Kendall Jennerin kanssa, ja meistä otettiin myös yhteiskuvia!

6. Myöhästelen jatkuvasti

6

Olen ilmetty isäni ja saan kuulla siitä jatkuvasti! Kerrottakoon, että olen tehnyt töitä muun muassa vuoden 1995 Apollo-elokuvassa. Olen perheeni vanhin lapsi. Keräilen kelloja ehkä siitä syystä, että myöhästelen usein. Perustin taannoin oman yrityksen, joka valmistaa kaulahuiveja. Ompelin yhdestä niistä kasvosuojuksen itselleni!

7. Harhauduimme kajakkiretkellä

7

Minä ja äiti eksyimme kajakkiretkellä Tukholmassa pari vuotta sitten, mutta meidät löydettiin nopeasti. Äitini otti pelastajamme kanssa selfien, ja siitä tuli somehitti. Vanhempani ovat kuuluisia näyttelijöitä. He pitivät minut poissa paparazzien silmistä, kun olin nuorempi. Olen sisaruksistani vanhin.

8. Bloggaan mieluummin

8

Tein tv-debyyttini Frendit-sarjassa vuonna 2001. Muutin pois Hollywoodin valojen loisteesta, koska halusin vaihtaa elämäntapani. Minut tunnetaankin nykyään paremmin sosiaalisen median vaikuttajana kuin näyttelijänä, vaikka äitini onkin maineikas ja arvostettu sillä alalla. Blogini on tosi suosittu!

9. Työskentelen äitini kanssa

9

Äitini on luvannut, ettei laita kuviani someen ilman lupaa. Jouduin kerran huomauttamaan asiasta. Tuen äitiä hänen bisneksissään. Isäni soittaa Coldplayssä, ja hän itse asiassa keksi nimeni, joka muistuttaa makeaa hedelmää.

10. Malliksi sattumalta

10

Nousin tunnetuksi, kun tein catwalk-debyyttini Lontoon muotiviikoilla. En suunnitellut päätyväni malliksi, kunnes eräs muotitalo otti minuun yhteyden. Muusikko-isäni on ylpeä minusta! Uskon, että monet tunnistavat minut, koska olen täysin isäni näköinen.

OIKEAT VASTAUKSET:

1. Damian Hurley, äiti Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley

2. Liv Freundlich, äiti Julianne Moore

Julianne Moore

3. Ella Bleu Travolta, isä John Travolta

John Travolta

4. Rafferty Law, isä Jude Law

Jude Law

5. Lila Grace, äiti Kate Moss

Kate Moss

6. Colin Hanks, isä Tom Hanks

Tom Hanks

7. Violet Affleck, äiti Jennifer Garner

Jennifer Gardner

8. Eva Amurri, äiti Susan Sarandon

Susan Sarandon

9. Apple Martin, äiti Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow
10. Lennon Gallagher, isä Liam GallagherLiam Gallagher

 

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!