Hyppää pääsisältöön
Anderson Cooper lumoutui Helsingin yöstä.

Amerikkalainen tv-tähti hämmästyi näkemästään Helsingin yössä: "Katsokaa tätä, aivan sekopäistä!"

Donald Trumpin ja Vladimir Putinin maanantainen Helsingissä pidetty huippukokous sai paikalle myös lukuisia ulkomaalaisia toimittajia. Yksi Helsinkiin saapuneista journalisteista oli CNN-kanavalla omaa uutisohjelmaa isännöivä Anderson Cooper, 51.

Lue myös: Tällaisen kuvan Suomesta Donald Trump jakoi kymmenille miljoonille someseuraajilleen: pääosassa huoltoasema - katso kuva!

”Aivan sekopäistä”

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Anderson julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa useita videoita, joissa hän hehkutti Helsingin uskomattoman hienoa yötä.

– Lopetin juuri työt ja kello on neljä aamuyöllä. Mutta katsokaa tätä Helsinkiä, on täysin valoisaa. Aivan sekopäistä, mies hehkutti Hotelli Vaakunan edessä kuvaamassaan videossa.

– Lentokoneeni lähtee muutaman tunnin kuluttua, mutta rakastan Helsinkiä ja haluan tulla tänne uudestaan, hän jatkoi hehkutusta.

Tältä näytti Anderson Cooperin Instagram-tarina varhain tiistaiaamuna.
Tältä näytti Anderson Cooperin Instagram-tarina varhain tiistaiaamuna.

Anderson sekoili sanoissaan ja kutsui Helsinkiä maaksi, mutta korjasi myöhemmin tietävänsä, että maa on Suomi ja Helsinki kaupunki.

Lue myös: Riitelivätkö Donald ja Melania Trump ennen lentokoneen laskeutumista Helsinkiin? Melania ei peitellyt ärsyyntymistään – kuvat!

Ihmetteli hipstereitä

Hotellin edessä kuvaamansa videon jälkeen hänen oli tarkoitus mennä nukkumaan huoneeseensa, mutta kokenut uutismies oli niin Helsingin valoisan yön lumoissa, että hän kipusi vielä Vaakunan parvekkeelle ja jatkoi sieltä hehkutusvideoiden tekoa.

Lue myös: Seiskan palkkaama vale-Trump nousi otsikoihin Suomessa ja maailmalla: "Kaaos Kauppatorilla!" - katso videot!

Parvekkeelta kuvaamissaan videoissa Anderson muun muassa ihaili valoisan yön lisäksi kadulla liikkuvia ihmisiä, joiden hän arveli olevan helsinkiläisiä hipstereitä.

– Alhaalla on cooleja helsinkiläisiä hipstereitä. Mitä he tekevät seisoskelemassa kadulla neljältä aamuyöllä? Anderson ihmeteli videollaan.

1,5 miljoonaa Instagram-seuraajaa

Toimittaja on isännöinyt Anderson Cooper 360° -uutisohjelmaa CNN-kanavalla vuodesta 2003 lähtien. Yleensä hän juontaa ohjelmaa New Yorkin studiosta käsin, mutta joskus myös Washingtonista. Merkittävät uutistapahtumat lennättävät Andersonin tekemään ohjelmaa paikanpäälle, kuten nyt kahden presidentin tapaaminen Helsingissä.

Andersonin Instagram-tilillä on noin 1,5 miljoonaa seuraajaa, joten Helsingin valoisa kesäyö melkoisen näkyvyyden maailmalla.

Andersonin Helsingin yön hehkutuksesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!