ufc-octagon

Älyttömyyden huippu! Hankki saaren turparalleja varten – Dana White aikoo järjestää UFC-ottelut keinolla millä hyvänsä!

09.04.2020 21:08

Lähes kaikki urheilu on peruutettu koronaviruspandemian takia, mutta yksi urheilujärjestäjä ei luovuta helposti. Kansainvälisesti merkittävimmän vapaaottelumittelöiden UFC-järjestö aikoo pitää kamppailumatsinsa keinolla millä hyvänsä. Järjestön presidentti Dana White kertoi ESPN-urheilujulkaisulle, että hän on hankkinut saaren virallisia turparalleja varten. 

Dana hankki saaren sen takia, että hän voi järjestää kansainvälisiä otteluita. Suuri osa UFC-kisaajista, kun on muualta kuin Yhdysvalloista. 

- Minulla on saari, johon rakennetaan tarvittavia tiloja parhaillaan. Kaikki kansainväliset matsimme pidetään siellä, Dana julistaa.

Dana White

Jenkit mättää

Yhdysvaltalaisten ottelijoiden mittelöjä nähdään hyvin pian, koska Danalla on jo niiden järjestämiseen sopiva paikka. Presidentin mukaan Yhdysvaltojen sisällä tullaan järjestämään viikoittaisia mittelöitä vapaaottelussa seuraavan kahden kuukauden aikana. 

Dana lupailee otteluiden alkavan jo huhtikuun loppupuolella, kun Tony Ferguson ja Justin Gaethje tappelevat kevyensarjan mestarin tittelistä. Tonya vastassa piti alunperin olla voittamatton Kahib Nurmagomedov. Venäläinen Kahib jouduttiin vaihtamaan ottelusta pois, koska hän ei pääse Yhdysvaltoihin. Maan sulki rajansa koronaviruksen laajenemisen hillitsemiseksi, kuten monet muut valtiot. 
 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Niki Miettinen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!