Ally McBeal -päätähti rakastui superstaraan, toinen yllätti lesboudella!

Hllwd | 06.04.2018 21:48

Ally McBeal -komediasarja starttasi televisiossa syksyllä 1997. Sarja jatkui viisi kautta vuoteen 2002.

Kuvausten jälkeen sarjan päätähti, näyttelijä Calista Flockhart, 53, on jatkanut uraansa tasaisella menestyksellä. Suurin menestys on tapahtunut kuitenkin yksityiselämässä: Calista nappasi puolisokseen yhden Hollywoodin kuumimmista miestähdistä Harrison Fordin, 75.

Harrison Ford ja Calista Flockhart

Rakkautta eron jälkeen

Calista ja Harrison tapasivat ensi kerran vuonna 2002 Golden Globe -palkintogaalassa. Suhde alkoi, mutta pari piti sen visusti omana tietonaan. Syynä salailuun oli Harrison hankala elämäntilanne: hän oli yhä lain silmissä naimisissa käsikirjoittaja Melissa Mathisonin kanssa.

– Olen rakastunut. Romanttinen rakkaus on jännittävintä rakkautta. Se on mahdollista, missä tahansa elämänvaiheessa. En yllättänyt siitä, että pystyn yhä rakastumaan ja rakastuin, Harrison sanoi Hello!-lehdelle puhuessaan ensi kerran uudesta suhteestaan.

Elämää teinipojan ehdoin

Seitsemän vuoden seurustelun jälkeen Harrison kosi rakastaan ystävänpäivän viikonloppuna. Parin häitä vietettiin 2010.

Calista ja Harrison ovat yhteisen adoptiolapsensa Liamin, 17, vanhemmat.

– Harrison ja Calista ovat kiinteä perhe. Heidän elämänsä ja liittonsa keskittyy Liamiin, lähipiiristä kerrottiin People-lehdelle.

Harrison Ford, Calista Flockhart ja Liam Ford

Yllättävä julkkissuhde

Portia de Rossi, 45, esitti Ally McBealissa miesten ihailemaa ja naisten vihaamaa Nelle Porteria. Sarjan päätyttyä näyttelijä paljasti faniensa yllätykseksi olevansa lesbo.

Palkintogaalan takahuoneessa vuonna 2004 alkoi romanssi tv-kasvo Ellen DeGeneresin, 60, kanssa. Portia eli vielä tuolloin parisuhteessa käsikirjoittaja Francesca Grogorinin kanssa.

"Olen käynyt pitkän kamppailun"

Suhde Elleniin auttoi Portiaa avautumaan seksuaalisesta suuntautumisestaan, josta hän ei tähän asti ollut liiemmin huudellut julkisuudessa.

– Jatkan uraani ja täyttä, rikasta elämää, vaikka satun olemaan lesbo. Uskokaa, että olen käynyt pitkän ja vaikean kamppailun seksualisuuteni takia, Portia kertoi kesällä 2005 The Advocate -lehdelle.

Portia de Rossi ja Ellen DeGeneres

Portia ja Ellen muuttivat nopeasti saman katon alle Los Angelesissa. Perhe kasvoi kolmella löytökissalla.

Häitä juhlittiin elokuussa 2008.

Huhuja erosta

Avioiduttuaan suositun talk show -juontajan kanssa Portiasta tuli yksi Hollywoodin seuratuimmista tähdistä.

Vuonna 2016 Portian ja Ellenin suhteen huhuttiin karahteen karille. Pariskunta ei tänä päivänäkään ole päässyt erohuhuista, mutta ovat jättäneet ne omaan arvoonsa.

– En osaa kuvitella itseäni sinkkuna. Minulla on paras ystäväni, ihminen, jonka kanssa haluan viettää aikaa enemmän kuin kenenkään toisen maailmassa, Ellen torppasi eroväitteet People-lehdessä.

 

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!