Hllwd

Äitikin tunnettu laulaja! Laulaja Benjamin Ingrosso törmäsi ennakkoasenteisiin: ”Kaikki ajattelivat, että…!”

25.03.2020 08:01

Ruotsalainen Benjamin Ingrosso, 22, nousi Euroopan tietoisuuteen Euroviisujen avulla pari vuotta sitten. Hän sijoittui finaalissa seitsemänneksi, ja sen jälkeen Benjamin on tehnyt loppuunmyytyjä kiertueita Ruotsissa ja muualla Pohjoismaissa.

– Tämä on ollut melkoinen matka kaiken kaikkiaan. Minulla meni hyvin jo ennen Euroviisuja, mutta sen jälkeen kaikki muuttui. Olen erittäin kiitollinen urani tilanteesta, Benjamin kertoo.

Lue myös: Laulaja Benjamin Ingrosso villitsee naisia – ”Kymmenet rintaliivit ja alushousut lensi lavalle!”

Ennakkoasenteita

Benjaminin äiti Pernilla Wahlgren on tunnettu laulaja ja näyttelijä Ruotsissa. Poppari myöntää, että kuuluisan perheen lapsena hän on kohdannut armottomia ennakkoasenteita.

– Kaikki ajattelivat, että toteutan asioita tuosta noin vaan, koska perheeni on kuuluisa. Minun on pitänyt tehdä hirveästi töitä päästäkseni tähän pisteeseen.

Benjamin esiintyi äitinsä Pernillan kanssa Suomessakin suositussa Allsång på Skansen -ohjelmassa ensi kerran jo vuonna 2007.
Benjamin esiintyi äitinsä Pernillan kanssa Suomessakin suositussa Allsång på Skansen -ohjelmassa ensi kerran jo vuonna 2007.

Lue myös: Julkisuus rasitteena! Laulaja Benjamin Ingrosso avautuu Seiskalle treffikokemuksestaan: ”Tuntui vaivaannuttavalta!”

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Matti Matikainen ja Aller Media Se
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!