Hllwd

Aiheutti kaaoksen Suomessa! Jayne Mansfield oli aikakautensa suurimpia seksisymboleja!

24.10.2020 17:03

Vuonna 1933 syntynyt Jayne Mansfield oli yksi aikansa suurimmista seksisymboleista. Hän oli naimisissa kolmesti, ja liitoista syntyi viisi lasta.

Avioliitot olivat värikkäitä mutta eivät kovin pitkäikäisiä, sillä Jayne oli avoimesti uskoton.

Lue lisää: Seksipommista satanistiksi! Jayne Mansfieldin traaginen elämä puhuttaa yhä: pettämistä ja väkivaltaa!

Poliisin perässä Suomeen

Jayne vieraili Suomessa vuonna 1963 ja esiintyi Miss Skandinavia -lähetyksessä. Jo lentokentällä oli suuri joukko miesfaneja ympäröimässä seksipommia, että paikalle oli kutsuttava poliisisaattue.

Tähti nettosi esiintymisestään nykyrahassa liki 100 000 euroa. Korkea palkkio herätti kohun suomalaisten keskuudessa. Esiintyessään Jayne oli viidennellä kuulla raskaana, mutta peitteli siunattua tilaansa muun muassa puuhkilla.

Suomalaiset miehet säntäsivät ihmettelemään seksipommia, kun tämä esitteli viulunsoitto- taitojaan Helsingissä kovaa korvausta vastaan 56 vuotta sitten.
Suomalaiset miehet säntäsivät ihmettelemään seksipommia, kun tämä esitteli viulunsoittotaitojaan Helsingissä kovaa korvausta vastaan 56 vuotta sitten.

Perehtyi satanismiin

Jayne liittyi Saatanalliseen kirkkoon nähtyään sen perustajan Anton LaVeyn televisiossa. Jayne rakastui Antoniin päättömästi. Suhteen laadusta ei koskaan saatu varmuutta.

Antonin roolia Jaynen elämässä on kuitenkin mitä todennäköisimmin liioiteltu, sillä molemmat olivat erityisen persoja julkisuudelle.

Lue myös: Kova laki -tähti Mariska Hargitay menetti äitinsä kolmevuotiaana – ”Sarja on ollut suuri opettajani!”

Jayne kuoli vain 34-vuotiaana traagisessa auto-onnettomuudessa vuonna 1967 yhdessä Brodyn ja autonkuljettajan kanssa. Onnettomuuden jälkeen julkisuudessa levisi väite, että mustasukkainen Anton olisi langettanut kirouksen Jaynen ja tämän avopuolison ylle. Antonin kuitenkin kerrotaan murtuneen Jaynen kuoleman jälkeen.

– Ei ollut mitään saatanallista kirousta. Jayne yksinkertaisesti halusi tulla kirkkoomme ja ryhtyä noidaksi, Antonin tytär kertoi myöhemmin.

Erikoiset elämänvaiheet

• Yliopistokoulutus dramatiikasta, viulun soitosta ja psykologiasta. Soitti myös pianoa ja puhui viittä kieltä.

• Eli vuonna 1954 perheineen pienessä asunnossa Los Angelesissa kolmen kissan, tanskandogin, kahden chihuahuan, pinkiksi värjätyn puudelin ja kanin kanssa.

• Ensimmäinen näyttelijä, joka riisuitui alastomaksi kameroiden edessä.

• Kuukauden puputyttö Playboyssa helmikuussa 1955

• Yhdistettiin elämänsä aikana muun muassa sekä Robert F. Kennedyyn että John F. Kennedyyn.

• Koti nimitettiin vaaleanpunaiseksi palatsiksi, ajoi vaaleanpunaisilla autoilla. Meni toisen kerran naimisiin vaaleanpunaisessa hääpuvussa, hääjuhlassa juotiin vaaleanpunaista skumppaa.

• Kuoli auto-onnettomuudessa 1967 avopuolisonsa kanssa. Auton takapenkillä istuneet Jaynen kolme lasta selvisivät ruhjeilla.

Mansfield 66/67 YLE TEEMA & FEM la 24.10. klo 0.07

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Lehtikuva ja YLE
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!