fbq
Hllwd
22.04.2016 00:38
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press
Aids-huhut leviävät - Prince aloitti muistelmat viimeisinä viikkoinaan
Aids-huhut leviävät - Prince aloitti muistelmat viimeisinä viikkoinaan
Hllwd
22.04.2016 00:38
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press

Musiikkilegenda Princen kuolema sai asiasta kertoneen viihdeuutissivuston TMZ:n sivut hetkeksi nurin, kun fanit ympäri maailman syöksyivät hakemaan todistetta suru-uutiselle.

TMZ on kertonut, että Prince oli aloittanut muistelmien kirjoittamisen ennen kuolemaansa. Valitettavasti artisti ei ehtinyt kovin pitkälle, sillä koossa oli tiettävästi vain noin 50 sivua. Halu kirjoittaa muistelmia viittaa joidenkin mielestä kuitenkin siihen, että Prince tiesi lopun lähestyvän. Syynä pidetään nimenomaan sairautta, sillä fanisivustoilla huhutaan jo, että Prince olisi sairastanut aidsia. Yhtenä "vahvistuksena" pidetään sitä, että kun Princen kone taannoin joutui tekemään hätälaskun, jotta Prince saatiin sairaalaan, syyksi sanottiin flunssa. Flunssa on harvoin vaarallinen 57-vuotiaalle, ellei tämä sairasta entuudestaan jotain vakavaa sairautta.

Huhuille odotetaan kuitenkin vielä vahvistusta. Prince ei tiettävästi ollut viimeisiä päiviään vuodepotilaana, sillä hän kipusi lavalle vielä vain päiviä ennen kuolemaansa.

Lukemattomat julkkikset Lenny Kravitzista Billy Idoliin ovat ilmaisseet järkytyksensä ja surunsa Princen poismenon myötä.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »