Hyppää pääsisältöön
Ansaria syytettiin seksuaalisesta ahdistelusta.

Ahdistelijaksi leimattu koomikko Aziz Ansari avautuu: Minusta tuntui, kuin olisin kuollut!

Viime vuonna Babe.netiissa julkaistiin artikkeli nimeltä I went on a date with Aziz Ansari. It turned into the worst night of my life. Kirjoituksessa koomikkoa syyttettiin seksuaalisesta ahdistelusta ja kohu syttyi.   

Netflixin tuoreessa Aziz Ansari: Right Now-komediaspesiaalissa hän antaa oman näkökulmansa tapahtumiin.

- Ajoittain tunsin pelkoa. Välillä tunsin oloni nöyryytetyksi. Ennen kaikkea tunsin oloni kamalaksi sen takia, miltä tästä toisesta henkilöstä oli tuntunut. Toivon vain, että se on  ollut askel eteenpäin. Se muutti kohdallani monia asioita. Toivon, että minusta on tullut parempi ihminen, mies pohdiskeli yleisön edessä.

- Ajattelen aina keskustelua, jonka kävin yhden ystäväni kanssa. Hän sanoi minulle: "Tiedätkö, tämä on saanut minut miettimään jokaisia treffejä, joilla olen koskaan ollut." Ajattelin, että se on aika hienoa. Tämä on saanut paitsi minut, niín myös muut, kiinnittämään asiaan enemmän huomiota. Se on hyvä asia.

Spesiaalin lopussa Ansari viittasi tapahtumiin epäsuorasti, kun hän kiitti yleisöään.

- Ehdin jo kuvitella maailman, jossa en saisi enää tehdä tätä ja minusta tuntui melkein siltä, kuin olisin kuollut. Tavallaan kuolinkin. Se entinen Aziz on kuollut. Mutta olen iloinen, koska se kaveri odotti aina jo tulevaa. Mutta en ajattele enää tällä tavalla, koska olen tajunnut, että se on kaikki on ohimenenvää. Kaikki voi vain kadota.

Lähde: Decider

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!