Hllwd

Adele kiirehti auttamaan Grenfellin tornitalon palosta järkyttyneitä Lontoossa

16.06.2017 09:36

Laulaja Adele, 29, saapui Grenfellissä pahoin palaneelle tornitalolle keskiviikkoiltana, vain 24 tuntia sen jälkeen, kun tulipalo riehui rakennuksessa, kertoo Daily Mail. Palossa kuoli ja loukkaantui pahoin satoja talon asukkaita.

Palo yltyi 24-kerroksisessa tornitalossa roihuksi vain 15 minuuttia sen jälkeen, kun viallinen jääkaappi räjähti. Onnettomuus saattaa olla yksi Iso-Britannian historian pahimmista ja on mahdollista, ettei kukaan rakennuksen ylimmissä kerroksissa selviytynyt hengissä. Kuolleita saattaa olla arvioiden mukaan jopa 50.

Adele saapui onnettomuuspaikalle tukeakseen uhreja ja onnettomuudesta selviytyneitä. Lukuisat Twitter-käyttäjät jakoivat Twitterissä kuvia tähdestä paikanpäältä.

Adelen fani -tilillä Twitterissä kerrotaan, että Adele kulki onnettomuuspaikalla surevien joukossa tarjoten kaikille lohdutusta ja halauksia.

Myös Jamie Oliver auttoi

Myös Jamie Oliver on herättänyt ihastusta auttamishalullaan. Hänen ravintolansa Jamie's Italian, joka sijaitsee palossa tuhoutuneen tornitalon läheisyydessä, tarjosi ilmaista ruokaa ja suojaa palossa kotinsa menettäneille.

Teksti:Linda Lietsala
Kuvat:All Over Press ja Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!