Hllwd

Addams Family -tähti Christina Ricci on jälleen sinkku - seitsemän vuoden avioliitto päättyy!

03.07.2020 22:00

1990-luvun alkupuolella The Addams Family – Perhe Addams -elokuvista julkisuuden valokeilaan noussut näyttelijäkaunotar Christina Ricci hakee avioeroa James Heerdegenistä. Pariskunta on ollut naimisissa seitsemän vuotta ja heillä on viisivuotias poika, kertoo TMZ-julkaisu.  

Lue lisää: Christina Riccin ja muiden Hollywood-tähtien kesäiset raskaustyylit – kuvat! 

Christina ja james 2019

Kyyninen "Wednesday" 

Moni varmasti muistaa Christinan The Addams Family -elokuvien kyynisenä Wednesday -tyttönä, joka erottui mustiin pukeutuvalla tyylillään. Hahmoa voidaan pitää jonkin sortin esikuvana 2000-luvulla gootti- ja emovaatetyylien suosioon. 

Lue lisää: Lady Gaga ja Christina Ricci vastakkain!

Hänen ikoniseen tyyliinsä kuului kalpea ihon ja pikimustien hiusten lettimäisten saparoiden lisäksi musta hame vitivalkoisella kauluksella. Asukokonaisuuden viimeisteli mustat sukkanauhat ja kengät. Tyypillistä hahmolle oli lähes tunteettoman oloinen reagointi kaikkeen. Silti hän yritti jatkuvasti tappaa hölmön oloista veljeään erinäisillä keinoilla, kuten sähkötuolilla siinä onnistumatta. 

Wedneday addams
Christina Riccin hahmo Wednesday Addams kiduttamassa veljeään Pugsleytä sähkötuolilla vuoden 1991 The Addams Family -.Perhe Addams -elokuvassa.

Ero ja yksinhuoltajuus

Nykyisin nelikymppinen Christina oli varmasti monien 1980 ja -90-luvulla syntyneiden pikkupoikien ensimmäisiä ihastuksia, kun esitti nuorta Wednesdayta. Upeaksi kaunottareksi kasvanut näyttelijätär on nyt avioerohakemuksen lisäksi pyytänyt yksinhuoltajaoikeutta pariskunnan yhteiseen Freddie -poikaan.

Lue lisää: Räppilegenda Dr. Dren vaimo hakee avioeroa – 24 vuoden liitto ohi: menettääkö Dre puolet 800 miljoonan omaisuudestaan?!

Christinalla ja Jamesilla ei ole avioehtosopimusta. Asia on näyttelijättären osalta huonompi, koska hän on elättänyt perheen koko avioliiton ajan. Hän on nyt vaarassa menettää puolet omaisuudestaan oikeudessa. 

Christina Ricci

Intiimit häät

Christinan ja Jamesin häitä juhlittiin intiimin pienellä seremonialla Manhattanilla New Yorkissa vuonna lokakuussa vuonna 2013. Tuolloin Christinan hääpuku sai erityistä huomiota, koska se oli hänelle erityisesti räätälöity maineikkaalta Givenchy Houte Couture -merkiltä.  

 He olivat tavanneet Pan Am -televisiosarjan kuvauksissa vuonna 2012. Kihlat he vaihtoivat jo siitä seuraavan vuoden helmikuussa. 

Christina ja james
Christina Ricci ja James Heerdegen matkalla ystäviensä häihin vuonna 2019. 

Lähde: TMZ

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!