fbq
Hllwd
12.02.2018 18:40
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press
David Walliams iski kohukaunotar Chloe Aylingin.
46-vuotias Talent-tuomari iski huomattavasti nuoremman alastonmallin! Kuumat kuvat 20-vuotiaasta kohukaunottaresta!
Hllwd
12.02.2018 18:40
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press

Mallikaunotar Chloe Ayling, 20, nousi viime kesänä kohujulkisuuteen, kun hän kertoi tulleensa kaapatuksi ollessaan Milanossa työkeikalla. Nyt Daily Mail -lehti kertoo, että useissa rohkeissa otoksissa esiintynyt kaunotar seurustelee itseään huomattavasti vanhemman näyttelijä-koomikko David Walliamsin kanssa.

Lue myös: Playboy-mallille tuomio kidnappauksen lavastamisesta - huijasi sormen irti leikkaamisen ja vaati jättilunnaita!

46-vuotias näyttelijä tunnetaan Suomessa parhaiten Pikku-Britannia-sarjasta. Kotimaassaan David on ollut paljon esillä myös Britain's Got Talent -ohjelman tuomarina.

 

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling) on

Alkoi sosiaalisesta mediasta!

Daily Mail kertoo, että David on seurannut nuorta rakastaan sosiaalisessa mediassa syksystä lähtien ja käynyt Instagramissa tykkäämässä useista Chloelin paljastavista kuvista. Koomikon lähipiiristä paljastetaan, että parin suhde onkin saanut alkunsa sosiaalisesta mediasta.

 

@partylikejzl @sixty6mag

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling) on

Lähipiirin mukaan David oli kutsunut mallin vierailulle Lontoon kotiinsa, koska halusi keskustella naisen kanssa tämän kokemasta kidnappauksesta.

Lue myös: Suomalaiskokkia epäiltiin kidnappauksesta Nizzassa: virui sellissä neljä päivää!

David on ollut sinkkuna jo muutaman vuoden ajan. Hän erosi malli Lara Stonesta vuonna 2015.

Lavastettu kidnappaus?

Chloen viime kesäisen kidnappauksen oikeuskäsittely on vielä kesken. Syytteessä on kaksi puolalaista veljestä, jotka naisen kertoman mukaan kidnappasivat hänet Milanossa. Vapauduttuaan Chloe on kertonut useissa haastatteluissa, että hänet sidottiin ja suljettiin auton peräkonttiin.

 

Goodnight

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling) on

Koskettavalla tarinallaan paljon huomiota saanut mallikaunotar on sittemmin joutunut huonoon valoon, koska on herännyt epäilyjä siitä, että hän olisi itse lavastanut kidnappauksen yhdessä syytteessä olevien veljesten kanssa.

Lue myös: Lisan, 16, järkyttävä kohtalo: sukulaiset kidnappasivat ja pakkonaittivat vanhemmalle miehelle – mies raiskasi ja piti vankina!

Daily Mail kertoi aikaisemmin, että ennen kaappausta Chloe nähtiin turvakameroiden kuvissa kävelevän käsi kädessä toisen kaappaajansa kanssa. Chloe on jyrkästi kiistänyt väitteet lavastuksesta, ja naisen asianajajan mukaan Chloe oli turvakameran kuvissa pakotettuna yhdessä sieppaajansa kanssa.

Näyttelijän ja mallin suhteesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »