Tämä auto paljasti Katri Helenan ja Tommi Liimataisen suhteen!

Tämä auto paljasti Katri Helenan ja Tommi Liimataisen suhteen!

Viihdeuutiset 16.07.2013 17:05

Vain elämää -tähti Katri Helena ja hänen managerinsa Tommi Liimatainen myönsivät tänään (16. heinäkuuta) Iltalehdessä olleensa suhteessa jo kolme vuotta.

Pariskunnan romanssin paljasti ensimmäisenä kuitenkin Seiska jo elokuussa 2010, kun Tommin Volvo bongattiin Katrin pihalta Askolasta. Seiskan toimittaja soitti heti Tommilta kommentteja romanssihuhuihin - Tommin auton ollessa vielä Katrin pihalla. Tommi tyytyi kuitenkin vain toteamaan Katrin olevan kaunis, muttei myöntänyt suhdetta.

Seiska bongasi kyyhkyläiset vuonna 2011 useaan otteeseen, niin Leviltä kuin Kreikastakin. Tommi vakuutti pitkään Katrin olevan hänelle vain kalakaveri, vaikka suhde näyttikin vakavalta. Tänään suhde siis viimeinkin virallistettiin, kun Tommi myönsi Iltalehdelle olevansa suhteessa Katrin kanssa. Tätä edelsi kohu Tommin ja Katrin erosta, kun Ilta-Sanomat kirjoitti viime viikonlopun lehdessään Tommin tapailevan uutta naista.

- Niin että kyllä tässä nyt on oltava sen verran mies, että katkaisen huhulta siivet oikein julkisesti ja myönnän suhteeni Katriin, Tommi totesi Iltalehdelle. Pari voikin pitkän salailun ja piilottelun jälkeen olla vihdoin julkisesti yhdessä.

Katso kuva Seiskan paljastusjutusta elokuulta 2010!

Muista tsekata myös nämä:

Kommentoi

0kommenttia

 

Ole hyvä ja kirjaudu ensin sisään - anna sitten mielipiteesi kuulua!

Kirjaudu | Luo käyttäjätili