Näin Tuksusta maskeerattiin Marilyn Monroe - katso onnitteluvideo!

Viihdeuutiset 25.04.2013 11:27

Glaumouria rakastava Johanna Tukiainen, 34, laulaa huomenna (25.4.) 21-vuotiaalle Seiskalle onnittelulaulun Happy Birthday to You. Esitykseen haettiin mallia Marilyn Monroen versiosta vuodelta 1962, kun filmitähti lauloi kappaleen 45 vuotta täyttävälle Yhdysvaltain presidentille John F. Kennedylle.

−Marilyn oli kaunis, eroottinen ja pilkattu henkilö. Minua on usein verrattu häneen, Johanna kertoo.

Jazz-pianisti Hank Jonesin säestämä kappale herätti huomiota ympäri maailman, sillä huhujen mukaan filmitähdellä olisi ollut suhde suosittuun presidenttiin.

Seiskan ja Tuksun suhteesta ei tarvitse juoruilla edes supersuositulla Kääk-palstalla. Tuksu aloittaa elämästään raportoimisen SeiskaLiven Vipissä.

−Siitä ei tule puuttumaan vauhtia. Olen suunnitellut lähteväni kesäksi ulkomaille, Tuksu kertoo.

Siihen asti nettisurffaajat voivat nauttia SeiskaLivestä Johannan reality-sarjaa Suoraa Tuksua.

Valkoiseen tekoturkkiin ja paljeteilla koristeltuun ilta-asuun pukeutuneen Tuksun meikkaaminen sujui ongelmitta. Maskeeraustiimi onnistui luomaan Jollaksen ruhtinattaren kasvoihin marilynmaista hehkua.

−He olivat mielettömiä ammattilaisia. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, Tuksu kiittelee.

Katso video ja osallistu mielettömään Voita Glamour-bileet itsellesi ja kaverillesi -synttärikilpailuun tästä linkistä.

Rekisteröidy (Luo käyttäjätili - sivun oikea yläreuna) sen jälkeen synttäreiden kunniaksi ILMAISEKSI SeiskaLiven Vipiksi - JO TÄNÄÄN!

 

Muista tsekata myös nämä:

Kommentoi

49kommenttia

1/5/13 | Tuksu Stalkkeri

Kommenttisi on piilotettu

Johanna Mia Mari Tukiainen .Odotan innolla milloin Seiska saa kuntoon sen, että alkavat pyörittämään mun kuvaamiani videoita ja stillikuvia omilla Seiska Liven sivuillani. Nythän siellä pyörii oma Reality sarjani, tosin aika harhaanjohtavilla otsikoilla.

1/5/13 | Tuksu Stalkkeri

Kommenttisi on piilotettu

Tuossa lainaus Tuksun kommentista. Miten on mahdollista, ettei tuksu onnistu, kun muutkin saavat noita videoiita lisättyä?

1/5/13 | Tuksu Stalkkeri

Kommenttisi on piilotettu

Mietihän vaan Tuksu, miks susta ei positiivisia kommentteja näy. Yrität kovasti esittää olevasi ammatti muusikko, tanssija sun muuta, miksi sitten käyttäydyt kuin moukka. Haukut kaikkea, mikä vastaan tulee, jos ei tekemisiäsi kehuta.

1/5/13 | Tuksu Stalkkeri

Kommenttisi on piilotettu

jatkuu:Ammattinsa taitava artisti ei koskaan alennu haukkumaan yleisöänsä, jos saa negatiivista palautetta, pyrkii korjaamaan epäkohdat.

1/5/13 | Tuksu Stalkkeri

Kommenttisi on piilotettu

jatkuu.. Sinä se kuvittelet olevasi täydellinen ja tunnettu, tuota viimeistä olet, mutta varsin negatiivisella tavalla. Et kai tosissasi usko, että sinä ja holisti-siskosi valloitatte maailmaa tuollaisilla esityksillä.

1/5/13 | Tuksu Stalkkeri

Kommenttisi on piilotettu

jatkuu.. Menkää nyt alkuun vaikkapa laulutunneille, ihan ammattilaisen luo ja ostakaa "Käytöksen Kultainen Kirja" tai kääntykää tapakouluttaja Kaarina Suonperän puoleen

28/4/13 | Livekäyttäjä7912

Kommenttisi on piilotettu

Täytyy kyllä sanoa että ton mainoksen johdosta tähän taloon ei tuu enää seiskaa edes paska kummiks ! Älkää PLIIS näyttäkö tota enää telkkarissa tai mun silmät saa ikuisia traumoja ja en voi enää nukkua koska se kuva jää mun verkkokalvoihin pysyvästi ...

27/4/13 | Chrisu2012

Tämä kommentti on poistettu

26/4/13 | Livekäyttäjä4217

Kommenttisi on piilotettu

Upeaa Johanna! Harva suomalaisnainen olis pystynyt tämän kunnialla klaaraamaan. Olit ku entisaikojen glamourtähti ja Marilynin klooni. Sun vihaajas täällä taas huutelevat, ku eivät muuta osaa. Jos ei ole positiivista sanottavaa, niin vaietkaa.

26/4/13 | Livekäyttäjä1810

Kommenttisi on piilotettu

Loistava mainos Seiskalta! Nerokas suorastaan! Ja Tuksu nyt on Tuksu, tässä muuten jopa ihan nätin näköisenä.

25/4/13 | Livekäyttäjä2263

Kommenttisi on piilotettu

Luulin että oli Anneli Saaristo? Mutta Johanna se olikin. Ulkonäkö Annelin tapainen mutta laulaa ei osaa, Anneli taas huippuartisti. Onhan tämä ainakin viihdettä, hahah, hyvä Seiska!

26/4/13 | Livekäyttäjä2647

Kommenttisi on piilotettu

Minäkin luulin 64 vuotiaaksi Anneli Saaristoksi. Eipä ole Tuksusta Marilyniksi, vaikka voissa paistais.

Näytä lisää kommentteja

 

Ole hyvä ja kirjaudu ensin sisään - anna sitten mielipiteesi kuulua!

Kirjaudu | Luo käyttäjätili