BB-tähti ottaa DD-rinnat: Ensimmäiset implantit 19 vuotta sitten!

BB-tähti ottaa DD-rinnat: Ensimmäiset implantit 19 vuotta sitten!

Viihdeuutiset 04.11.2013 14:21

Julkkis BB-tähti ja selvänäkijä Claudia Eve aikoo ottaa silikoni-implantit joulukuussa Tallinnassa. Hänet operoidaan Tiina Jylhän klinikalla.

- Olen saanut kommentteja, tiedänkö mihin ryhdyn. Kyllä minä tiedän. Minulle pantiin ensimmäiset implantit lähes 20 vuotta sitten eli vuonna 1994, mutta otatin ne pois alkaessani tehtailla lapsia. Nyt, kymmenen lapsen synnyttämisen jälkeen, rinnat roikkuvat kuin kansallispuvun taskut, Claudia naurahtaa.

- Täytän tammikuussa 46 vuotta, joten haluan viimein panostaa itseeni. En aio ottaa mitään Suomen suurimpia silikoneja. Nykyinen kuppikokoni on C tai D, joten ehkä DD olisi sellainen sopiva, hän jatkaa.

"Ei silikoneja miesten takia!"

Claudia ei ainakaan toistaiseksi halua korjata muuta kohtaa kropassaan.

- Eihän sitä tietysti koskaan tiedä, mutta toistaiseksi olen tyytyväinen kasvoihini ja muuhun kroppaan. Eihän sitä tiedä, jos vanhempana innostuu laittamaan botoxia. Minulla on ihan hyvä itsetunto, mutta uskon uusien rintojen kohottavan mieltä. Ihan varmasti menen paremmalla mielellä uimarannalle bikineissä kuin aiemmin, Claudia sanoo.

- En todellakaan ota silikoneja miesten takia. Niitä olen kyllä saanut ihan tarpeeksi näillä nykyisilläkin rinnoilla, hän nauraa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

 

LUE MYÖS:

Näin tienasivat Julkkis BB -kilpailijat - Claudialle jättimätkyt!

Claudia Eve sai persoonallisen fanilahjan: Tästäkö uusi muotivillitys?!

 

 

 

Muista tsekata myös nämä:

Kommentoi

0kommenttia

 

Ole hyvä ja kirjaudu ensin sisään - anna sitten mielipiteesi kuulua!

Kirjaudu | Luo käyttäjätili