Sochin Olympialaiset 2014..menestyykö Suomi vai tuleeko floppii?!

Sochin Olympialaiset 2014..menestyykö Suomi vai tuleeko floppii?!

Käyttäjältä Antti Kurhinen
29.10.2013 00:13
No niin rakkaat pikku rusinani ;)!

Kohta se alkaa!!! No juuri se, Sochin talviolypialaiset 2014 :))! On enää n. 3 kuukautta jäljellä ja maailman kautta aikojen kalliimmat olympialaiset starttaavat Sochissa!!!

Venäjä on panostanut olympialaisiin tuutin täydeltä, mutta miten Suomi? Pärjääkö Suomi missään lajissa vai jääkö tällä kertaa ilman mitaleita? Voisiko se olla mahdollista? Miltä niistä urheilijoista tuntuu kun he epännistuvat pahasti ja pettävät oman maan,sekä kannattajansa? Tuo on hermojaa raastavaa istua täällä Suomessa ruudun toisella puolen ja hikoilla omien puolesta..! No mitä jos sinun suurin idolisi ja kaikki mihihn uskoit pettää sinut todella pahasti? Mitä haluaisit sanoa hänelle? Haukkuisitko pystyyn vai lohduttaisitko hellästi itkien kainaloosi?

Itse odotan todella paljon kisoilta ja tosiaankin koko maailma omalla tavallaan pysähtyy seuraamaan omien menestystä kisoissa,se on varmaa!

Mutta miten minä? Ketä kannatan? Siinäpä vasta kysymys ;)! Haluan olla täysillä mukana kaikilla tavoin ja itse en urheilijoita munauksien jälkeen säästele vaan meinaan antaa palaa tuutin täydeltä ja kun menestyy,meinaan itkeä onnesta ja syleillä heitä hellästi Tsaarin karvaisen kainalon alle..!

Miten sitten tämä homolaki mikä kuohuttaa ja miten siihen suhtaudutaan Sochissa? Haukutaanko ja pidätetäänkö homoja kannustavat urheilijat sekä kannattajat vai saako ne ilmaista rauhassa mielensä sateenkaarikynsiensä kera?

Miten meidän suuri ja mahtavan kaikkivoipa isä aurinkoinen, herra Putin..Ratsastaako hän Venäjän Siperian karhun päällä areenalle ja huutaa kuin keisari konsanaan, että "Julistan kisat alkaneeksi"!?

Nämä kaikki kysymykset palavasti kiinnostavat meitä,teitä,minua ja jopa herran sielua..!

Se kaikki on tulossa,todella kovaa ja armotta ;)!

No mutta...

No tosiaankin, Keisari Kurhinen Kikkeli Kovana Koko Komeudessaan odottaa tuota kaikkea kuin kuuta nousevaa ja ulvoo itsensä nyt uneen.. ;)!

Nyt Ei muuta kuin hyvää yötä rakkaat <3!

Muista tsekata myös nämä:

Kommentoi

0kommenttia

 

Ole hyvä ja kirjaudu ensin sisään - anna sitten mielipiteesi kuulua!

Kirjaudu | Luo käyttäjätili